You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Елена Илиевска

Учтив и амбициозен ученик со многу цели.

Професионален опис


Одлично го познавам англискиот јазик. Ја сакам уметноста и имам интерес за дигитален маркетинг.

Вештини


Категорија : Дигитален маркетинг, Дизајн, Видео продукција

100

Дигитални вештини: Се уште немам.,

100

Лични карактеристики: Аналитички размислувам,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици: Англиски, Српски,

100

Возачка дозвола: Не

100

Образование и едукација

Формално образование


Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака