You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Vlora Demiri

Професионален опис


Вештини


Категорија :

100

Дигитални вештини:

100

Лични карактеристики:

100

Мајчин јазик: Label

100

Други јазици: Македонски, Турски, Англиски, Српски,

100

Возачка дозвола: Не

100

Образование и едукација

Формално образование


2018
Mimar Sinan Fine Arts University
високо

Art History

Trakya University
магистратура

Art History

2013
Sredno uciliste Gostivari
средно

Arhitektura

Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака