You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Arife

Perkushtim dhe pergjegjshmeri ne pune

Професионален опис


Ne nje forme fleksibile dhe motivuese shpreh interes per te punuar ne pune qe kane te bejne me drejtimet ne te cilat jam edukuar dhe arsimuar, perkatesisht psikolog, keshillues dhe menaxher i marketingut digjital.

Вештини


Категорија : Човечки ресурси, Дигитален маркетинг, Друго

100

Дигитални вештини: Mаркетинг на социјални мрежи, SEO, Подготовка на промотивни/ информативни текстови, Организација на настани, Истражувања, Грижа за корисници, Селекција на човечки ресурси, Развивање капацитети на човечки ресурси,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим, Аналитички размислувам,

100

Мајчин јазик: Албански

100

Други јазици: Македонски, Англиски, Турски,

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


2021
Universiteti i Tetoves
високо

Psikolog profesional

Учество на обуки и тренинзи


2021
Wiesbadener Akademie for ...
Basic Consultant of Positive Psychotherapy

Стекнати сертификати


2021
Some of them
Attendance
2021
Some of them
Attendance

Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака