You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Ристо Илиевски

посветен, вреден

Професионален опис


Преговарачки способности, добро планирање на работен ден и желба за доусовршување.
Одлични организациски/менаџерски способности добиени преку организирање на состаноци, ( билатерални или мултиратерални ) седници, јавни дебати, јавни расправи и надзорни расправи.

Вештини


Категорија : Дигитален маркетинг, Дизајн

100

Дигитални вештини: Mаркетинг на социјални мрежи, LinkedIn маркетинг, Еmail маркетинг, SEO, Подготовка на промотивни/ информативни текстови,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Соработувам во тим, Аналитички размислувам,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици:

100

Возачка дозвола: Не

100

Образование и едукација

Формално образование


Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


2019
Seavus education and development center
Ms Office Tailor Made
2019
Seavus education and development center
Ms Office
2016
European Parliament
Certificate of the European Parliament
2011
Secretariat for European Affairs
IPA - Instrument for pre-accession assistance

Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака