You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Маја Лилчиќ

Љубопитна и упорна, тимски играч кој што верува во работење кон заедничка цел

Професионален опис


Машински имженер по автоматика и управување со системи, дипломирана во 2018 со искуство во автоматика, машинско одржување, испитувања без разорување(non destructive testing - NDT) и координација на проекти
Имам интерес за машинско учење и анализа на податоци за што моментално посетувам обука

Вештини


Категорија : Друго,

100

Дигитални вештини: Водење и ажурирање евиденции, Истражувања,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим, Аналитички размислувам,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици:

100

Возачка дозвола: Не

100

Образование и едукација

Формално образование


Учество на обуки и тренинзи


2020
Семос
C plus plus не е дозволен знакот за плус

Основни вештини во користење на програмскипт јазик C plus plus

Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака