You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Kamelija

Упорна, посветена, динамична

Професионален опис


HTML,CSS, basics JavaScript, basics Adobe Illustrator,Figma

Вештини


Категорија : Дизајн, Програмирање, Дигитален маркетинг

100

Дигитални вештини:

100

Лични карактеристики: Креативен,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици: Англиски,

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


2016
соу Јосиф Јосифовски
средно

Економски техничар

Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака