You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Теа Шушкало

Професионален опис


Вештини


Категорија : Право и сметководство, Друго,

100

Дигитални вештини: Казнено право , Составување договори , Преведување, Водење и ажурирање евиденции, Истражувања, Грижа за корисници,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим, Аналитички размислувам,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици:

100

Возачка дозвола: Не

100

Образование и едукација

Формално образование


Учество на обуки и тренинзи


2021
HR World
HR Starter

Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака