You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Slobodanka Kostovska

Креативна

Професионален опис


Email marketing , Content marketing , Creative writing, psychology

Вештини


Категорија : Дигитален маркетинг,

100

Дигитални вештини: Content marketing, google ads, wordpress, photoshop, Mаркетинг на социјални мрежи, LinkedIn маркетинг, Еmail маркетинг, SEO, Подготовка на промотивни/ информативни текстови,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим, Аналитички размислувам,

100

Мајчин јазик: Label

100

Други јазици: Англиски,

100

Возачка дозвола: Не

100

Образование и едукација

Формално образование


Филозофски факултет
високо

психологија

Учество на обуки и тренинзи


2021
МАЧР
HR starter 2021

Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака