You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Нена Анастасова

Имам голема желба за надоградување на знаењето.

Професионален опис


Имам посебен интерес за Web Development.
Ги имам совладано јазиците HTML, CSS, JavaScript, jQuery, Bootstrap
Имам познавање од работење во .Net околина. (Поконкретно имам искуство со ASP.Net MVC апликации користејќи C#).
Во слободно време креирам илустрации и прототипи користејќи Adobe Illustrator и Adobe XD.

Вештини


Категорија : Програмирање, Дизајн, Друго

100

Дигитални вештини: Графички дизајн, Веб-дизајн, Развивање на веб-апликаци, Развивање на веб-страници, Одржување на веб-страници,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим, Аналитички размислувам,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици: Англиски,

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


Факултет за информатички науки и компјутерско инженерство
високо

Компјутерски науки и инженерство

Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака