You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Јован Букрескии

Можам да кажам дека мојот ентузијазам, вишокот енергија и константната желбата за учење и унапредување се главни карактеристики кои најдобро ме опишуваат.

Професионален опис


Моментално сум студент на ФИНКИ, а во иднина се гледам како иден програмер/компјутерски инженер. Креативниот(алтернативен) начин на решавање на проблеми, како и тимскиот дух и борбеност се вештини кои ми помогнале во мојот живот.

Вештини


Категорија : Програмирање,

100

Дигитални вештини:

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим, Аналитички размислувам,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици: Англиски, Француски,

100

Возачка дозвола: Не

100

Образование и едукација

Формално образование


Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака