You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Бојана Поп Анастасова

Junior Quality Assurance

Професионален опис


Поседувам знаење од областа на мануелното тестирање и сакам да се надоградам од областа на автоматското тестирање.

Вештини


Категорија : Друго,

100

Дигитални вештини: тестирање на софтвер,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим, Аналитички размислувам,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици: Англиски,

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


2020
Градежен факултет - Скопје
високо

геодезија

Градежен факултет - Скопје
магистратура

геодезија

Учество на обуки и тренинзи


2020
Brainster
Software Testing

Мануелно тестирање

Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака