You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Ивона Ристова

Лојална, амбициозна

Професионален опис


Силни комуникациски и организациски вештини стекнати во текот на образовниот процес. Секогаш посветена на тоа што го работам, отворена за нови предизвици, одличен тимски работник.

Вештини


Категорија : Право и сметководство, Човечки ресурси,

100

Дигитални вештини: Финансиско управување, Сметководство,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици: Англиски,

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


2021
Универзитет Св. Кирил и Методиј Скопје - Економски факултет
високо

Финансиски менаџмент

Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака