You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Angela Stojanova

Upornost,brzo ucenje,podlozna na promeni

Професионален опис


HTML,SQL,JavaScript,Csharp

Вештини


Категорија : Програмирање, Дизајн, Дигитален маркетинг

100

Дигитални вештини:

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим, Аналитички размислувам,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици: Англиски, Германски, Шпански,

100

Возачка дозвола: Не

100

Образование и едукација

Формално образование


Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака