You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Александар Аризанковски

трудољубив, способен за работа во тим

Професионален опис


Искусен во работа со SQL и Visual Basic(VBA), спремен за понатамошно развивање и учење.

Вештини


Категорија : Програмирање, Друго,

100

Дигитални вештини: Одржување на веб-страници, Техничка поддршка,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим, Аналитички размислувам,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици: Англиски, Германски,

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


2019
Факултет за електротехника и информациски технологии
високо

Компјутерско системско инженерство, автоматика и роботика

Учество на обуки и тренинзи


2020
Data Masters Academy
Data Sceince

Работа во SQL, Power BI и python

2020
Brainster
Систем Администратор

2020
Семос
ИТ безбедност

2020
Економски Факултет
Microsoft Office

Стекнати сертификати


2019
ФЕИТ
проектирање на сончеви термални колекторски системи
2019
ФЕИТ
проектирање на фотоволтаични системи

Работно искуство


01.05.2020 - 31.05.2020
Hitech
Роботичар/автоматичар

Програмирање на PLC и набљудување на автоматиката на роботските раце.

01.06.2020 - во тек
Стопанска Банка АД Скопје
Аналитичар/програмер

Програмирање во Visual Studio поточно Visual Basic(VBA), решавање на грешки при апликациите и работење со SQL датабазата

Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака