You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Ана Јанчева

Креативност, одговорност, правдолубивост

Професионален опис


Студент пред дипломирање на правен факултет со посебен интерес на полето на човекови права и слободи.

Вештини


Категорија : Право и сметководство, Друго,

100

Дигитални вештини: Составување договори , Административно право, Право на интелектуална сопственост, Преведување, Организација на настани, Истражувања, Академско пишување,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим, Аналитички размислувам,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици:

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака