You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Милена Тисевска

Професионален опис


Вештини


Категорија : Дигитален маркетинг, Е-бизнис,

100

Дигитални вештини: Mаркетинг на социјални мрежи, Еmail маркетинг,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици: Македонски, Англиски, Шпански,

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


Учество на обуки и тренинзи


2013
Association Multikulture
Certificate of Achievement

2021
Pivara Skopje Ad
Skills for Success

2021
Google Garage
Fundamentals of digital marketing

Udemy Course
Social Media Marketing Agency

WordPress E-mail marketing MailChimp

Стекнати сертификати


Работно искуство


24.06.2019 - во тек
Еуровиа
Маркетинг Менаџер

Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака