You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Иво Радовиќ

Mlad,spremen za novi iskustva,vreden,timski igrac

Професионален опис


Profesinalen Barista/Barmen (5god) iskustvo
Sertifikuvan smetkovoditel(i pomosnik vo administracija)
Odlicno poznavanje angliski jazik
Germanski jazil A1 sertifikat
Poznavanje od kompjuteri

Вештини


Категорија : Право и сметководство, Друго,

100

Дигитални вештини: Сметководство, Преведување, Водење и ажурирање евиденции, Организација на настани, Истражувања, Грижа за корисници,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим, Аналитички размислувам,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици:

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака