You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Ивана Маринова

Потполна свесна дека не постои совршенство, но сепак тежнеам кон истото. Она што мене најмногу ме исполнува во животот е мојата фамилија, пријателите, моите домашни миленичиња и енормната желба за патување и истражување.

Професионален опис


Студент на институтот по психологија при УКИМ, Скопје

Вештини


Категорија : Човечки ресурси, Дигитален маркетинг,

100

Дигитални вештини: Mаркетинг на социјални мрежи, Подготовка на промотивни/ информативни текстови, Селекција на човечки ресурси, Развивање капацитети на човечки ресурси,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Критички размислувам, Соработувам во тим,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици: Англиски, Германски, Шпански,

100

Возачка дозвола: Не

100

Образование и едукација

Формално образование


Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака