You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Миле Пејчиновски

Јас сум Миле Пејчиновски, роден сум и живеам во Велес. Имам 22 години и завршив Средно Економско училиште како Економски Техничар.

Професионален опис


Амбициозен и фокусиран, одлично го познавам англискиот јазик во секаква форма и имам добро познавање на компјутер.

Вештини


Категорија : Е-бизнис, Дизајн, Видео продукција

100

Дигитални вештини: Графички дизајн, Видео монтажа,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим, Аналитички размислувам,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици:

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака