You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Атанас Епов

Апсолвент на Филолошки факултет (Италијански јазик и книжевност); Значајно искуство како спортски новинар

Професионален опис


Апсолвент на Филолошки факултет, односно на катедрата за италијански јазик и книжевност.
Во меѓувреме, спортски репортер на две веб-страни.

Вештини


Категорија : Друго,

100

Дигитални вештини: Преведување, Академско пишување,

100

Лични карактеристики: Критички размислувам, Аналитички размислувам,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици: Англиски, Српски, Италијански,

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


Блаже Конески
високо

Италијански јазик и книжевност

2017
СОУ Јосиф Јосифовски
средно

Гимназиско

Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


15.06.2019 - во тек
Јави се јужна
Автор на содржини

Автор на спортски содржини за веб-сајтот Јави се јужна.

06.01.2018 - во тек
НФЛ Македонија
Автор на содржини

Автор на спортски содржини поврзани со НФЛ за веб-сајтот НФЛ Македонија.

Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака