You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Марија Арсовска

Амбициозна, позитивно настроена и секогаш спремна да ги надоградувам своите способности!

Професионален опис


Имам искуство со организирање и водење на (волонтерски) проекти. Секогаш сум работела и била меѓу диверзитет од карактери, луѓе со најразлични приказни и позадини. Со комуникација се стигнува до успех на нашите заеднички цели.

Вештини


Категорија : Човечки ресурси, Друго

100

Дигитални вештини: Водење и ажурирање евиденции, Организација на настани, Истражувања, Грижа за корисници, Техничка поддршка, Селекција на човечки ресурси, Развивање капацитети на човечки ресурси,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим, Флексибилна, одговорна, организациски вештини

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици: Англиски,

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


2020
Гимназија Гоце Делчев
средно

Општо

2019
Port Angeles High School
средно

Општо

Учество на обуки и тренинзи


2020
iEARN
Virtual Alumni Leaders Training

Со практична употреба и тренинг ги усовршив своите лидерски вештини. Повеќе работилници во тек на еден месец и секоја од нив продлабочуваше различна лидерска вештина.

2019
American Councils
NEWS LITERACY WORKSHOP

Се запознав со медиумска писменост, алатки за препознавање на валидни извори на информации, препознавање лажни вести, правилно споделување на информации, продуктивно сурфање на интернет.

Стекнати сертификати


2020
American Councils
CR certificate

Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака