You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Сара Ристеска

Граѓанка на светот и вечен утопист кој верува во подобра иднина :)

Професионален опис


Сара Ристеска е дипломиран политиколог на Катедрата за меѓународни односи, европски интеграции и дипломатија на Универзитетот Св. Кирил и Методиј во Скопје, Северна Македонија. Нејзиното образование и граѓанскиот ангажман и овозможија да напредува професионално како на национално така и на регионално ниво. Таа изразува професионален интерес во области како јавни политики, младинско учество и активизам, меѓународни односи и дипломатија, и родовата еднаквост.

Вештини


Категорија : Друго,

100

Дигитални вештини: Преведување, Водење и ажурирање евиденции, Организација на настани, Истражувања, Академско пишување,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим, Аналитички размислувам,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици: Англиски, Српски, Германски, Шпански, Бугарски,

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака