You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Владимир Лукиќ

Професионален опис


Вештини


Категорија : Дизајн, Видео продукција

100

Дигитални вештини:

100

Лични карактеристики:

100

Мајчин јазик: Label

100

Други јазици:

100

Возачка дозвола: Не

100

Образование и едукација

Формално образование


Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


03.05.2020 - 30.11.2020
GRUVSTAR DOO
Графички дизајнер

- Logo design - Flayers - Poster

03.05.2020 - 30.11.2020
GRUVSTAR DOO
Графички дизајнер

- Logo design - Flayers - Poster

Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака