You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Hristijan Dimkovski

Мотивиран, Амбициозен

Професионален опис


Комуникативен, тимски настроен, вреден, амбициозен и мотивиран за работа.
Мојата најголема вештина сметам дека е комуникативноста и прецизноста на работа.

Вештини


Категорија : Човечки ресурси, Дизајн, Друго

100

Дигитални вештини: Графички дизајн, Веб-дизајн, Преведување, Истражувања, Грижа за корисници, Техничка поддршка,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Соработувам во тим,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици: Англиски,

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


2019
Наце Буѓони
средно

Информатика

Факултет за информатички науки и компјутерско инжинерство
високо

Информатика

Учество на обуки и тренинзи


2017
Визија
Курс за Adobe Photoshop

Манипулација и едитирање на слики

Стекнати сертификати


Работно искуство


28.09.2020 - во тек
Квалитет Пром
Оператор

Продизводство на електронски делови за автомобили

15.03.2018 - 20.06.2020
Стар Ќошар
Дистрибутер

Дистрибуција на продизводи низ Република Македонија

Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака