You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Виктор Василев

Професионален , упорен , одговорен

Професионален опис


Би ставил акцент на Adobe Illustrator , најмногу сакам да работам со него и да креирам:
- Флаери
- Лого
- Честитки
- Визитки
- Art Design
- Инфографика
Имам познавања и од Photoshop, но повеќе би се сконцентрирал на работење со Illustrator.

Вештини


Категорија : Дизајн,

100

Дигитални вештини: Графички дизајн,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим, Аналитички размислувам,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици:

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


Меѓународен Славјански Универзитет
високо

Софтверски технологии

Учество на обуки и тренинзи


Rework
Академија за графички дизајн

Работење со Adobe Illustrator

Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Инфографика
Life Purpose инфографика
Инфографика користена за една web страна, притоа сите детали дури и најмалите во облачињата, јас ги дизајнирав.

Флаер
Новогодишен Флаер
Флаерот е изработен користејќи разни алатки за форми, текст, градиенти...

Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака