You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Љубица Стојанова

Трудољубива, одговорна, комуникативна личност, повеќе наочена кон тимска работа и постигнување, секогаш отворена за нови знаења и надоградување на себе си.

Професионален опис


Јас сум Љубица и сум дипломиран туризмолог по професија. Да се биде дел од туристичкиот сектор на некој начин барем според мене значи и постојано да си во некоја динамика и тоа е и она што покрај многуте други работи ме привлекува да сум дел од него а и да бидам во иднина. Со целокупното мое досегашно искуство исто и неформално (тренинг програми, обуки и сл.) се имам стекнато со поголем број вештини. Можам да кажам за себе дека сум прилично флексибилна, работам одлично во тим, лесно се адаптирам на промени, ситуации, сакам кога има прогрес и прилично сум љубопитна кога станува збор за надоградување, учење. Сакам да работам плански и со задачи. Веќе подолго време имам интереси и кон дигиталниот маркетинг, бидејќи сметам дека доколку повеќе се посвети внимание на туризмот во нашата држава преку дигиталниот маркетинг, Македонија би се издигнала на едно друго рамниште.

Вештини


Категорија : Дигитален маркетинг, Друго,

100

Дигитални вештини:

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим, Аналитички размислувам,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици: Англиски,

100

Возачка дозвола: Не

100

Образование и едукација

Формално образование


2020
Природно - математички факултет/ Институт за Географија
високо

Географија/Туризам

Учество на обуки и тренинзи


2017
АИЕСЕК Скопје
Career Days 2017

2018
EESTEC LS Skopje
Leadership/ Soft Skills Academy Skopje

2018
Национален Сојуз на глуви и наглуви на Македонија
прво ниво македонскиот знаковен јазик

2018
Национален Сојуз на глуви и наглуви на Македонија
второ ниво македонскиот знаковен јазик

Стекнати сертификати


2018
ICOES International Council for Online Educational Standards
Hotel and Catering Management
2013
Pestalozzi Children Foundation Switzerland
Intercultural Exchange Project

Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака