You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Дамјан Божиноски

Вреден, упорен, стабилен, иновативен

Професионален опис


Java, HTML, CSS, Spring Boot(Thymeleaf како view technology), SQL

Вештини


Категорија : Програмирање, Видео продукција, Друго

100

Дигитални вештини: Видео монтажа, Развивање на веб-апликаци, Истражувања, Техничка поддршка,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим, Аналитички размислувам,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици:

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака