You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Anastasija Paunova

Амбициозна, упорна, креативна

Професионален опис


Моите јаки страни покрај упорноста, амбициозноста и креативноста се и комуникациските вештини, тимска работа, лидерство и позитивниот пристап односно без разлика на околностите настојувам секогаш да ја завршам работата на време. Ме интересира дигиталниот маркетинг, имам посетувано повеќе обуки поврзани со оваа тема.

Вештини


Категорија : Дигитален маркетинг,

100

Дигитални вештини: Mаркетинг на социјални мрежи, Еmail маркетинг, Подготовка на промотивни/ информативни текстови,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим, Аналитички размислувам,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици: Англиски, Српски,

100

Возачка дозвола: Не

100

Образование и едукација

Формално образование


Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака