You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Симона Кабранова

Организирана и посветена личност.

Професионален опис


Вредна и свесна личност чиј најголем предизвик и е работа на себе, со цел подобрување на личните перформанси, а со тоа постигнување на уште поголема цел - позитивен придонес во општеството.

Вештини


Категорија : Друго,

100

Дигитални вештини: Водење и ажурирање евиденции, Организација на настани, Истражувања, Грижа за корисници, Академско пишување,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Критички размислувам, Аналитички размислувам, Вредна и одговорна личност со сериозен пристап.

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици: Англиски, Српски, Германски,

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


Факултет за земјоделски науки и храна - Скопје УКИМ
високо

Фитомедицина

2016
СУГС Гимназија Орце Николов - Скопје
средно

Природно-математичко подрачје Б - комбинација

Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака