You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Елена Лазова

Амбициозна

Професионален опис


.

Вештини


Категорија : Дигитален маркетинг, Дизајн, Човечки ресурси

100

Дигитални вештини: Mаркетинг на социјални мрежи, Графички дизајн, Веб-дизајн, Селекција на човечки ресурси,

100

Лични карактеристики: Креативен, Соработувам во тим, Аналитички размислувам,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици:

100

Возачка дозвола: Не

100

Образование и едукација

Формално образование


Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака