You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Марио Паунов

мотивиран, упорен, трудољубив, желба за учење, лојален

Професионален опис


Комуникациски вештини, лидерски способности, креативни решенија, менаџмент на социјални медиуми, организирање промотвни активности и настани;
Интереси во маркетинг, социјални медиуми, односи со јавноста, е-бизнис, младински политики, невладини организации и сл.

Вештини


Категорија : Е-бизнис, Дигитален маркетинг,

100

Дигитални вештини: Mаркетинг на социјални мрежи,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим, Аналитички размислувам,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици: Англиски,

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака