You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Elena Stojchevska

Адаптивна личност

Професионален опис


/

Вештини


Категорија : Дигитален маркетинг, Друго,

100

Дигитални вештини: Mаркетинг на социјални мрежи, Подготовка на промотивни/ информативни текстови, Водење и ажурирање евиденции, Грижа за корисници, Академско пишување, Техничка поддршка,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Соработувам во тим,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици: Англиски, Германски,

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


Универзитет Кирил и Методиј
високо

Биохемија

Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


14.09.2021 - 26.11.2021
Click Vision
Академско пишување

Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака