You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Лаки Лучијано Петрески

Амбициозен млад професионалец во областа на инженерството и менаџментот

Професионален опис


Јас сум инженер за нови технологии и магистер по бизнис администрација - менаџмент кој што своето професионално искуство го поминал во меѓународните корпорации. Моја цел е како претприемач да направам позитивна разлика во животите на другите луѓе.

Вештини


Категорија : Друго, Програмирање, Дигитален маркетинг

100

Дигитални вештини: Истражувања, Академско пишување, Техничка поддршка,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Критички размислувам, Аналитички размислувам,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици: Англиски, Германски, Хрватски, Бугарски, Албански,

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


2021
Економски Факултет
магистратура

МБА - Менаџмент

2021
Технички Факултет
високо

Инженер

Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


01.07.2021 - 01.10.2021
Deutsche Post DHL Group
Кодирач

работен ангажман во најголем пакетен центар во Германија, логистички операции во канцеларија употребувајќи Дематик софтвер, логистички операции на автоматизирана линија

21.10.2020 - 21.01.2021
Kromberg and Schubert GmbH and Co KG
Специјалист за Индустриски Инженеринг

производство на комплексна автомобилска електроника, компјутерски насочен дизајн, пресметување на машинска искористеност и ефикасност на работна сила

01.07.2018 - 01.10.2018
Kostal
Инженер - Практикант

работа во оддели за електроника, пластика, лабораторија и составувачки линии

22.07.2019 - 27.09.2019
Микросам
Инженер - Практикант

работа во оддел за истражување и развој, испитување на напредни композитни материјали, вршење на научни истражувања од применетите науки

Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака