You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Sanja Bezovska

Мотивирана, исполнителна, желна за нови знаења и вештини

Професионален опис


Вешта во организација на тим, распределување обврски и мотивирање. Сакам да креирам документација, процедури на работа, вешта сум во опишување на процеси. Остро око за детали и одлични вештини за тестирање софтвер.

Вештини


Категорија : Програмирање, Дигитален маркетинг, Друго

100

Дигитални вештини: Mаркетинг на социјални мрежи, LinkedIn маркетинг, Еmail маркетинг, SEO, Преведување, Водење и ажурирање евиденции, Организација на настани, Истражувања, Грижа за корисници, Академско пишување, Техничка поддршка,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим, Аналитички размислувам,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици: Англиски, Српски, Хрватски, Бугарски,

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


2018
Економски Факултет Скопје
магистратура

Економија

Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака