You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Ана Ристовска

Вешта, дружељубива

Професионален опис


Работа во тим, организирана и одговорна, зборување на 2 јазика (англиски и германски), лесно адаптлива. Работно искуство како келнерка, готвач и администратор, додека стремењето е кон подобрување на животната средина, помагање на бездомните животни, заштитување на истите.

Вештини


Категорија : Право и сметководство, Дизајн,

100

Дигитални вештини: Графички дизајн, Административно право, Деловно право, Сметководство,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим, Аналитички размислувам,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици:

100

Возачка дозвола: Не

100

Образование и едукација

Формално образование


Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


17.05.2021 - 03.07.2021
Ленди груп Скопје
администратор

Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака