You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Сашко Јанакиев

Одговорна и посветена личност.

Професионален опис


Толерантност, адаптација и справување со нови предизвици.

Вештини


Категорија : Друго, Дигитален маркетинг, Право и сметководство

100

Дигитални вештини: Фотографирање, Mаркетинг на социјални мрежи, Еmail маркетинг, Подготовка на промотивни/ информативни текстови, Составување договори , Сметководство, Преведување, Водење и ажурирање евиденции, Организација на настани, Истражувања, Грижа за корисници, Академско пишување,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици: Англиски,

100

Возачка дозвола: Не

100

Образование и едукација

Формално образование


Филолошки факултет Блаже Конески - Скопје
високо

Англиски јазик и книжевност

Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака