You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Љупка Апостоловска

Студент на Правен факултет Јустинијан Први - Скопје, трета година правни студии

Професионален опис


Искуство во младинска работа, учество во бројни проекти и настани поврзани со младински активизам, амбициозност и високи резултати на Правниот факултет, интерес во областа на право и човекови права

Вештини


Категорија : Право и сметководство, Човечки ресурси,

100

Дигитални вештини: Работа во Word, Microsoft Powerpoint, Excel,

100

Лични карактеристики: Критички размислувам, Соработувам во тим, Аналитички размислувам, Упорна, Конзистентна, Одговорна, Креативна

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици: Англиски,

100

Возачка дозвола: Не

100

Образование и едукација

Формално образование


2021
Правен факултет Јустинијан Први
високо

право

2019
СУГС Орце Николов
средно

гимназија

Учество на обуки и тренинзи


2021
Правен факултет Јустинијан Први
Бегалско право

Учество во Правна клиника по бегалско право, летен семестар 2021

2021
Македонско Здружение на Млади Правници
Практикантска работа во областа на азил

Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака