You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Рашела Софронијоска

Комуникативна, позитивна и доверлива личност..

Професионален опис


Интереси во областа на дигитални вештини и основно познавање на работа во Adobe XD, Adobe Illustrator, Figma, Auto Cad , Solid Works.

Вештини


Категорија : Дизајн,

100

Дигитални вештини: UX/UI Design, Adobe Illustrator,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим, Аналитички размислувам,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици: Англиски, Германски,

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


2020
Универзитет ,,Св Климент Охридски,,-Битола
високо

Технички факултет

Учество на обуки и тренинзи


2021
Семос едукација
UX-UI Design

Работење во програми Adobe Illistrator, Adobe XD.

Creative Hub
UX/UI Design

Figma

Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака