You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Teodora Kostadinova

Имам практични, организациски и иновативни способности кои ме прават тимски ориентирана, упорна и посветена на дадените задачи и одговорности.

Професионален опис


Студент на Факултет за информатички науки и компјутерско инженерство и сертифициран Android Developer, кој бара да се надогради и вработи во некоја компанија.

Вештини


Категорија : Програмирање, Дизајн,

100

Дигитални вештини: Coding , Објектно ориентиран дизај, Внимание на детали, Решавање на проблеми, Java coding, Веб-дизајн, Одржување на веб-страници, Развивање на Android апликации,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим, Аналитички размислувам,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици: Англиски,

100

Возачка дозвола: Не

100

Образование и едукација

Формално образование


Факултет за информатички науки и компјутерско инженерство
високо

Софтверско инженерство и информациски системи

2020
С.Е.П.У.Г.С. Васил Антевски - Дрен
средно

Правен техничар

Учество на обуки и тренинзи


2020
Code Academy MK
Android Development

Стекнати сертификати


2020
Code Academy MK
Junior Android Developer

Работно искуство


01.02.2020 - 30.09.2020
ТАК Тобако
Продажен асистент

Поздравување на купувачите. Помош на купувачите да ги најдат потребните продукти во продавницата. Проверка на залихите и креирање нарачки. Обезбедување на информации за достапните артикли.

Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака