You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Летиција Христовска

Позитивна и љубезна.

Професионален опис


Комуникативна,трудољубива,прецизна.
Студент на ФИНКИ.

Вештини


Категорија : Програмирање, Дизајн, Е-бизнис

100

Дигитални вештини: Веб-дизајн,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим, Аналитички размислувам,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици: Англиски, Германски,

100

Возачка дозвола: Не

100

Образование и едукација

Формално образование


ФИНКИ
високо

Софтверско инженерство

Учество на обуки и тренинзи


2021
ФИНКИ
Обуки организирани од факултетот

Комуникација,работа во тим,креативност,адаптација,time management.

Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака