You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Филип Петковски

Јас сум лојален, колегијален и исполнителен човек.

Професионален опис


Јас сум човек кои има 7 годишно искуство со волонтирање и организирање на разни локални и меѓународни настани. Меѓу најзначајните настани се Контакт- саем за вработување и пракса, Code App, Level Up, DIGIT и разни семинари на тема меки вештини. Од професионална гледна точка, пракса од 1 месец во One.VIP во оделот за мрежни технологии. Сакам секојдневно да ги надградувам моето знаење и вештини.

Вештини


Категорија : Друго, Е-бизнис,

100

Дигитални вештини: Бази Податоци, Лазарус, SQL Server Management Studio, Водење и ажурирање евиденции, Организација на настани, Истражувања, Грижа за корисници, Техничка поддршка,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим, Аналитички размислувам, Исполнителен, Презентер

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици: Англиски, Шпански,

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


2015
СУГСГ Раде Јовчевски - Корчагин
средно

Природно Математичка област А

2019
Факултет за информатички науки и компјутерско инженерство
високо

Примена на е-технологии

Универзитет Американ Колеџ Скопје - УАКС
високо

Менаџмент на информатички системи

Учество на обуки и тренинзи


2015
СПФЕИТ
Вмрежување, критичко размислување

Првиот мој семинар на кои се научив да презентирам пред голем аудиториум, да почнам професионална комуникација.

2015
СПФИНКИ
Тренинг на меки вештини

Се стекнав со презентациски и комуникациски вештини и научив дел од говорот на телото.

2015
EESTEC LC Skopjе
Soft skills academy

Во 3 дена ги обновив и проширив моите знаења за меките вештини.

2017
СПФИНКИ и EESTEC LC Skopjе
Тренинг на проектен менаџмент

Се стекнав со основите на проектен менаџмент, разни методи како се води еден проект од почеток до крај.

2017
EESTEC LC Skopjе
Тим билдинг

Се стекнав со повеќе доверба во моите колеги со помош на тренинзите и вежбите.

2018
СПФИНКИ и EESTEC LC Skopjе
Тренинг на комуникациски вештини

Дел од тренингот на кое и јас имав мое излагање во рок од 15 мин да го изнесам мјот став во однос на комуникациски и презентациски вештини, како еден од учесниците кои имаа наголемо искуство.

Стекнати сертификати


Работно искуство


02.07.2018 - 02.08.2018
ONE.Vip
Практикант

Практична работа во рок од еден месец во кое ги научив основите на телекомуникациите односно на мобилна и фиксна мрежа, да научам да раководам со базни станици. Сето стекнато знаење ми беше пренесено од докажани професионалци.

12.06.2017 - 21.08.2017
Split Rock Resort, PA, USA
Работник во хотел/резорт

Три месеци работа во САД, каде што ги развив моите комуникациски и организациски вештини.

Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака