You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Бисера Гиновска

Графички дизајнер со особен интерес за реинтерпретација на оваа струка во новите технологии како AR/XR и генеративен дизајн.

Професионален опис


Не се лимитирам себеси на една област, сакам континуирано да растам во својата/па и вон својата струка, да дознавам се повеќе како што повеќе напредувам во работата. Се е легитимен предизвик се додека е препознаен трудот кој е вложен од работодавачот. Иако неизмерно ценам печатени медиуми, дизајн на пакувања постери итн, сепак размислувам прогресивно и сакам да држам чекор со времето. Па така, овде ќе се надоврзам на мојата пасија за аугментирана и mixed реалност. Понатаму се гледам како се надоградувам и во Udemy, Vuforia, и Cinema4D/Blender

Вештини


Категорија : Дизајн,

100

Дигитални вештини: IG и FB филтри со Spark AR, Илустрација, UI дизајн, креативно пишување, Графички дизајн, Анимација,

100

Лични карактеристики: Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим, Добро работам под притисок, фаќам deadlines

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици: Англиски,

100

Возачка дозвола: Не

100

Образование и едукација

Формално образование


AUE-FON Скопје
високо

Графички дизајн

2015
СУГС Орце Николов
средно

гимназија

Учество на обуки и тренинзи


2016
МОФ-Младински образовен форум
Во чевлите на бегалците

На обуката се креираа куси документарци за бегалците во Винојуг од неколку тима, кои се работеа од почеток до крај, од смислување на содржина до пост-продукција. Се беше заокружено со театарска претстава и изложба.

2019
ШАФ Школа Анимираног Филма
Традиционална анимација

Изработка на анимации со песок и колаж

2018
FABelgrade
повеќе

Неколкудневна конвенција за нови технологии, 3д принт, фотогаметрија и зелени тех решенија

Стекнати сертификати


2020
Универзална сала
Успешно волонтирање на Skopje Light Art DIstrict

Работно искуство


14.03.2021 - 23.09.2021
Brand Union
Графички дизајнер

Работа на маркетинг кампањи, покривање на дизајни за социјални медиуми, пакувања на производи, брошури итн.

11.10.2021 - 18.02.2022
ReThing
Графички дизајнер

Работа на интерактивни EPUB магазини и останати дизајн содржини фокусирани на веб и апликации.

Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака