You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Симона Јаковлеска

Дипломиран менаџер од областа на царина и шпедиција

Професионален опис


Дипломиран менаџер од областа на царина и шпедиција .Имам обавено неколку практични работи, а и неколку сезонски работни искуства во и надвор од државава, преку кои имам стекнато работна навика која ќе ми биде од голема корист во иднина.

Вештини


Категорија : Друго, Право и сметководство, Е-бизнис

100

Дигитални вештини: Даночно право, Право на интелектуална сопственост, Права на потрошувачи, Водење и ажурирање евиденции,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Соработувам во тим,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици: Англиски, Германски,

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака