You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Anastazija Dimitrievska

Се сметам себе си за високо мотивирана личност, одлучна и сигурна во себе. Одговорна кон своите обврски и секогаш се стремам да го надополнам своето знаење.

Професионален опис


Завршено средно образование во ССОУ Коле Неделковски, Велес, насока електротехничар за компјутерска техника и автоматика. Моментално образование: прва година на Факултетот за информатика при Универзитет Гоце Делчев, Штип, насока компјутерско инженерство и технологии.
Учество на проект од Еразмус плус во Словенија, преку средното образование.
Вештини: креативност,одговорност, тимска работа, самостојна работа. Компјутерски вештини: познавање на C плус лпус, познавање и на дел од HTML и CSS.

Вештини


Категорија : Дизајн,

100

Дигитални вештини: Веб-дизајн,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Соработувам во тим,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици:

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака