You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Марија Ѓурова

Јас сум личност што има пасија кон создавање на видеа

Професионален опис


Јас сум апсолвентка на универзитетот Св Апостол Павле при факултетот за компјутерски науки и инженерство
Веќе 2 години се занимавам со видео продукција користејќи го видео софтверот Adobe Premiere Pro
Покрај ова имам пасија кон создавање на текстови и тоа го правам веќе 4 години

Вештини


Категорија : Видео продукција, Дизајн,

100

Дигитални вештини: Видео продукција,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим, Аналитички размислувам,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици: Англиски,

100

Возачка дозвола: Не

100

Образование и едукација

Формално образование


Св. Апостол Павле
високо

Компјутерски науки и инженерство

Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака