You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Marija Jordanova

Посветена и самомотивирана личност фокусирана на успешно напредување во кариерата преку отвореност за фидбек и континуирано учење. Ориентиранa кон детали и лесно прилагодување на различни средини.

Професионален опис


Во текот на моите студии посетував различни практични работи во компании во Македонија кои се занимаваат со маркетинг и бизнис девелопмент и со тоа го надоградив
своето образование и со практично искуство во овој дел. Имав
можност да научам многу за таргетирање на соодветни бизниси за соработка и промоција на услугите што ги нуди компанијата, дизајнирање на персонализирани мејлови за секоја
компанија засебно за промовирање на услугите итн. Исто така имам искуство со изработка на маркетинг планови и стратегии за позиционирање на пазарот и промовирање на брендови и изработка на идеи за промотивни материјали, флаери, банери итн. Имав можност да научам многу за Social Media Marketing и креирање и објавување на кампањи на социјалните мрежи како што се Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter, Viber итн. Јас сум личност што сака постојано да се надоградува и учи и да го надоградам досегашното знаење и секако да го применам.

Вештини


Категорија : Е-бизнис, Дигитален маркетинг,

100

Дигитални вештини: Pantheon, Minitab, LinkedIn Sales Navigator, Web-design, HTML и CSS, Mаркетинг на социјални мрежи, LinkedIn маркетинг, Еmail маркетинг, SEO, Подготовка на промотивни/ информативни текстови,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим, Аналитички размислувам, Time management, Open-minded

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици:

100

Возачка дозвола: Не

100

Образование и едукација

Формално образование


Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака