You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Elmedina Qazimi

Професионален опис


Вештини


Категорија : Право и сметководство, Дигитален маркетинг, Човечки ресурси

100

Дигитални вештини: Mаркетинг на социјални мрежи, Административно право, Регулатива за работни односи, Право на интелектуална сопственост, Селекција на човечки ресурси, Развивање капацитети на човечки ресурси,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Соработувам во тим, Аналитички размислувам,

100

Мајчин јазик: Албански

100

Други јазици: Македонски, Англиски, Германски,

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


2022
Универзитет Cв Климент Охридски - Битола
високо

Правен Факултет- Кичево

Државен Универзитет во Тетово
високо

Германски јазик и книжевност

Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака