You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Blend

Blend Emini (X__X)

Професионален опис


Une jam Blend Emini,student ne Fakultetin e Shkencave te Informatikes.

Вештини


Категорија : Друго,

100

Дигитални вештини: Преведување,

100

Лични карактеристики: Комуникативен,

100

Мајчин јазик: Албански

100

Други јазици:

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака