You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Викторија

Флексибилна кон околината и отворена за комуникација

Професионален опис


Дисциплинирана и амбициозна, работам добро под притисок

Вештини


Категорија : Друго,

100

Дигитални вештини: Водење и ажурирање евиденции, Организација на настани, Истражувања, Академско пишување,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим, Аналитички размислувам,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици:

100

Возачка дозвола: Не

100

Образование и едукација

Формално образование


2020
Универзитет Свети Климент Охридски Правен факултет Битола
магистратура

Право

2018
Universita degli Studi Di Foggia Italy
високо

Право

Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


2020
Универзитет Пере Тошев Прилеп
Сертификат за компјутерски програми за канцелариско работење
2020
British Council
Ielts General Training Test
2019
Civil Right Defenders
8th Futura Regional Moot Court Competition
2019
Pravni Fakultet Univerziteta Nis
Pre-moot Court on Human Rights
2018
Student for Liberty Macedonia
ESFL Lidership Forum
2017
Правен факултет при Универзитетот Гоце Делчев Штип
Денови на симулирано судење
2018
Институт за стратешки истражувања и едукација
Примена на Закон за заштита на укажувачите
2019
ЦСИ МАНУ
Охридска школа на природното право
2016
Faculty of Security Skopje and Konrad Adenauer Stiftung
Migration on the Balkans Common Security Challenges
2020
Универзитет Свети Климент Охридски Правен факултет Битола
Уверение за завршен циклус

Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака