You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Антониела Ѓорѓиевска

Високо организирана индивидуа со постојан стремеж за учење и надоградување.

Професионален опис


Одлични интерперсонални вештини, работна флексибилност и технички способности.

Вештини


Категорија : Програмирање, Дизајн, Човечки ресурси

100

Дигитални вештини: Графички дизајн, Веб-дизајн, Селекција на човечки ресурси, Развивање капацитети на човечки ресурси,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици: Англиски, Германски, Српски,

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


2021
ФАКУЛТЕТ ЗА ИНФОРМАТИЧКИ И КОМУНИКАЦИСКИ ТЕХНОЛОГИИ
високо

Компјутерски науки и инженерство

Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


01.06.2017 - 31.07.2020
Би Партнер Дооел - Подружница ФлајБазел 2 - Кичево
Туристички агент

- Директна и онлајн комуникација со клиенти. - Подготовка на платен список и месечни финансиски извештаи. - Резервација на авионски билети, сместување и организирање на бизнис патувања.

Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака